Valg, der påvirker amning

Da jeg forberedte til et møde i sidste måned, besluttede jeg mig for at fokusere på fødsel og amning. Mit mål var at nævne så mange obstetriske indgreb som muligt og derefter diskutere hvordan hver enkelt direkte eller indirekte kan påvirke indledningen og varigheden af ​​amningen.

Obstetrisk Intervention og Amning

Som du kan gætte, var dette et højt opladet møde. Mødrene syntes at skulle tale om, hvad der skete med dem. Vi diskuterede det faktum, at det stadig muligt er muligt at amme, hvis du har alle indgreb på denne liste (og mange af dem havde). Jeg afsluttede mødet ved at fortælle dem, at de hver især skal føde, hvor de føler sig mest sikre og vælger en fødselsdrømmer med en fødselsfilosofi, der ligner deres egen. Jeg fortalte dem også, at hvis de lytter til deres kroppe og stoler på deres intuition, ved de allerede, hvordan de skal fødes deres babyer.

Copyright 1997 Andrea Eastman Alle rettigheder forbeholdes.