Arbejde op til levering

Skal du holde op med at arbejde tidligere?

Da din graviditet springer ned, kan du tænke dig, hvornår du skal forlade dit job og begynde din barselsorlov. Skal du arbejde indtil din forfaldsdato? Måske kan du blive til levering? Er der et rigtigt svar?

Jeg har personligt gjort det begge veje. Jeg har afbrudt arbejdsugen, før min baby blev født, drømmer om lange gåture, bade og lur på ethvert tidspunkt af dagen og lange timer i børnehaven gør sig klar.

Viser sig, at det var mere en mulighed for folk at forstyrre mig og for mig at blive bekymret end noget andet. Så jeg har også arbejdet helt indtil jeg fødte to gange. Når jeg var gravid med tvillinger. Jeg gik på arbejde på fredag ​​og fødte i lørdag, lige over 40 uger graviditet. Så engang gik jeg på arbejde, ikke i arbejde og skyndte mig hjem om morgenen for at få babyen et par timer senere.

Der er ikke et rigtigt svar på spørgsmålet om hvornår man skal holde op med at arbejde. Der er dog nogle spørgsmål, som når du ser svarene på, kan du finde ud af, hvad der er bedst for dig:

Se på alle spørgsmål omkring, hvornår du skal starte din barselsorlov. Diskuter dem med din familie. Få ideer fra dine venner og kolleger. Tal derefter med din chef. Der er normalt en god mellemgård.