Skæring Baby Fingernails

Sådan trimmer du babyens negle med lethed

Da jeg først blev mor, var jeg temmelig nervøs for, hvordan jeg trimmer min babys negle. Skræmt, at jeg ville skære dem for kort eller nippe huden, jeg skar ofte ikke neglene kort nok. Selv om det var næsten papirtynt, kunne disse negle sammenlignes med en katte til tider. Efter at have opretholdt nogle overfladiske "sår", lærte jeg, at det var bedre for alle på lang sigt at holde hendes negle kort.

Her er nogle fingernegle trimning tips, som jeg fandt at arbejde for mig.

Saml Nail Trimming Tools

Første ting først, saml din baby manicure sæt. Der er flere forskellige værktøjer at vælge fra. Dine grundlæggende fingernail clippers i miniature størrelse er et af de mest populære valg. Nogle kommer endda med udvidede håndtag til at forbedre dit greb. Du kan også finde søm trimning saks og baby sømfiler også. Find ud af hvilken stil du er mest komfortabel med. (Se mine valg af bedste negleklippere til babyer.)

Jeg vil også anbefale, at hvis dine baby fingernegle trimning værktøjer ikke allerede kommer i et praktisk kit, at du finder et sted at gemme dem. Uanset om du laver eller køber en lille kosmetisk taske eller smider dine værktøjer ned i en Ziploc taske, kan du få den lille frustration i livet, når du har baby manicuren sammen.

Skær negle, når barnet er distraheret

Når det kommer tid til at skære hans negle, vil du vælge tiden klogt.

Jeg fandt ud af, at negle trimning sessioner gik meget og rigeligt bedre, hvis jeg skar dem, mens min baby sov eller travlt fodring. Hvis din baby fodrer, vil du sandsynligvis nødt til at påberåbe sig hjælp (især hvis du er ammende mamma). Husk også at fingernegle er nemmeste at trimme efter et varmt bad .

Brug god hygiejne ved skæring af babyfingerhugger

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har hørt forslaget om helt at forlade baby negleklipper og bare "tygge" eller "bide" af din babys negle i stedet. Kan jeg bare sige, um, brutto . Fingernail bidende er bare en dårlig vane hele vejen rundt. Germs er alle gennem din egen mund (for ikke at nævne din babyens fingre ). Plus du vil få en meget raggedy kant langs din babyens negle. Vær venlig at holde fast ved at bruge rigtige (og rene!) Søm trimningsværktøjer. Gem nail-biting for spændende film.

Lær at trimme negle

Så du har alt det på plads, hvordan går det faktisk med at trimme babyens negle. Her er det møtrikker og bolte af det:

Vær forberedt på eventuelle ulykker

Det er ikke uhørt for trimmen at skære lidt for tæt, så hold et væv ved hånden. Hvis der er blødning, hold vævet langs klippet i et par minutter eller indtil blødningen stopper.

Glem ikke Piggy Toes!

Endelig glem ikke, at din babys tånegle kan have brug for trimning. Generelt vokser tånegler næsten ikke så hurtigt som fingernegle. Du må muligvis ikke skære tånegle så ofte. Følg de samme retningslinjer for trimning af tånegle, men husk tåneglerne skal skæres lige over uden nogen afrunding eller aftagende i hjørnerne. Dette vil hjælpe med at forhindre indgroede tånegle .